Have you met...

 

Hola!

 

Mijn naam is Valerie.

Je kon het misschien al raden... Ik ben ZOT van granola!

En bakken. En gezonde voeding.

Kortweg lekker - gezond - eten.

Maakt dat van me een foodie? Misschien.

Maar dan mag je me ook een Shoe-ie noemen ;-)

 

Samen met mijn vriend Sam en onze poes Snorleau woon ik in Aalter. Hola Granola startten we samen in 2016 om onze liefde voor huisgemaakte producten te delen met jou. Zo bieden we niet alleen granola maar ook (op aanvraag) catering-oplossingen en desserten aan.

 

In 2017 was ik één van de 10 amateurbakkers die deelnam aan het televisieprogramma Bake Off Vlaanderen 2017 op de zender VIER en haalde ik het tot in de finale! :-)

 

Op 16 april openden we onze eigen zaak in Dok Noord - Gent. Kom langs bij HOLA voor een gezond ontbijt of heerlijke lunch.. En als het even kan een guilty(free) pleasure. Alles huisgemaakt en steeds dagvers.
www.holafood.be

 

 

#bakkenmetliefde #passie #homemade

 

 

Baking with a smile. Just to see yours in the end.Ons verhaal.

Denk jij na over een gezond ontbijt?

Zet dan maar snel even die aantrekkelijk ogende pot choco of confituur even aan de kant. Hoe lekker ze ook zijn (i know!) – ze zijn jammer genoeg niet de beste basis voor de start van jouw drukke dag.

I must admit, ik deed dat jammer genoeg vroeger ook niet. Al wist ik dat al die snelle suikers mijn eetpatroon niet ten goede kwamen, toch was het voor mij een makkelijke oplossing.

Resultaat? Anderhalf uur na het ontbijt alweer een onvoldaan gevoel en nood aan nieuwe voedingsstoffen.

How it all started.

Tijd voor verandering. Vanuit mijn passie voor bakken ben ik gestart met het zelf maken van granola. Dat is een mix van volle havermoutvlokken gemengd met een variatie aan noten, pitten en zaden, die we mixen met kokosolie en een vleugje kokossuiker – krokant ovengebakken.

Die ene soort granola werden er uiteindelijk zes. Elk met zijn eigen persoonlijke touch en smaak. Net op de manier waarop ik ze overheerlijk vind.
Steeds huisgemaakt en op basis van een eigen recept.

Al snel deelde ik mijn nieuwe ontbijtformule met vrienden, collega’s en familie. Ook omdat ik het belangrijk vond dat zij met granola een gezond ontbijt of vieruurtje konden eten.

Met Hola Granola wil ik jou een oplossing bieden voor een gezonde en evenwichtige start van jouw dag. Of jou net die kleine guilty pleasure doorheen de dag gunnen – waar je je toch niet zo schuldig moet over voelen.

Kiezen voor HOLA GRANOLA is kiezen voor huisgemaakte granola. Vezelrijk en met trage suikers voor een trage verbranding en een energierijke start van je dag! In ons assortiment heb je granola gebaseerd op chocolade, fruit, een mix van noten, kokos en vele andere!


Liefs,

Valerie.